BADEVÆRELSE SHOWROOM

BESØG VORES SHOWROOM OG FÅ INSPIRATION

– Vi har flere bud på, hvordan dit nye badeværelse kan se ud.

OPLEV VORES SHOWROOM

Få inspiration til dit nye badeværelse i vores store showroom på Axel Kiers Vej i Højbjerg. Her har vi noget for enhver smag, og du kan finde inspiration og se de nyeste trends fra nogle af landets førende leverandører inden for armaturer, sanitet og tilbehør til badeværelset.

I vores showroom finder du også vores hjælpsomme og professionelle personale, der altid står klar med råd og vejledning, så du får den løsning, der passer til dine ønsker og behov – uanset om det drejer sig om et helt nyt badeværelse, renovering eller tilkøb til det eksisterende.

Besøg vores showroom efter aftale.

Vi elsker at rådgive og vise vores udstilling frem, så du kan altid kontakte os og lave en aftale, når det passer dig. 

Når det perfekte badeværelse skal skabes, er det en fordel at se elementerne i et troværdigt miljø. Her kommer produkterne virkelig til deres ret, og du kan hurtigt danne dig et indtryk af, om et element passer ind i netop dit badeværelse. Du får også et overblik over produkternes forskellige muligheder.

Ofte kan det være svært at vide, præcis hvordan en vandhane, et toilet eller en håndvask ser ud og føles i virkeligheden, men i vores showroom kan du se og føle på produkterne, så du ved, hvad du får. Vi står altid klar med hjælp og rådgivning, så du finder den helt rigtige løsning for dig.

Uanset om du skal renovere eller blot forny dit gamle badeværelse, kan det hurtigt blive en større omgang. Det er derfor vigtigt at danne sig et overblik over forløbet – både i forhold til tid og økonomi. Vores medarbejdere står klar med råd og vejledning, så du kommer godt igennem forløbet og ender med det badeværelse, du ønsker dig.

Hos BadDesign Aarhus har vi mange års erfaring med at designe og indrette badeværelser, og vores konsulenter står altid klar med råd og vejledning. De er parate til at guide dig igennem de forskellige overvejelser, produkter og designløsninger – eventuelt støttet af inspirerende og overskuelige 3D-tegninger af din badløsning. Så hvad enten du søger vandhaner, brusere, toiletter, håndvaske eller komplet renovering af badeværelset, så kom forbi, lad dig inspirere og tag en snak med vores konsulenter.

E PAPER

Vi udgiver løbende et e-paper, hvori du kan se de mange løsninger fra landets førende leverandører, læse om de nyeste trends og tendenser inden for badeværelsesindretning og få inspiration til dit nye badeværelse.

LÆS VORES E-BOG

Bad udstilling Aarhus – Find inspirationen hos os

Få inspiration til dit nye badeværelse hos BadDesign Aarhus. Vi har en række konsulenter tilknyttet, som er klar til at guide dig gennem processen med at investere i nyt badeværelse eller renovere dit gamle.
I vores domicil i Højbjerg, Aarhus kan du finde et udvalg af trends og tendenser indenfor badeværelsesdesign – vi har samlet en solid blanding af ”evergreens” og moderne tendenser – vi forsøger at have et bredt udvalg af begge kategorier i vores bad udstilling.

Til et godt showroom hører god rådgivning – vores konsulenter har stor erfaring indenfor branchen og bistår gerne med rådgivning alt efter ønske.

Et andet vigtigt aspekt af ovenstående er, at se produkterne i det miljø de er tiltænkt – et VOLA armatur er enormt stilet og ren i designet og er uden tvivl enormt flot at se på, hvis den står for sig selv, men der er reelt set en mulighed for at netop dette armatur ikke passer ind i jeres hjem, hvorfor det er vigtigt at se den i sammenhæng med et naturligt miljø.

Badeværelses udstilling – både online og i virkeligheden

BadDesign Aarhus har samlet en række af de førende brands indenfor badeværelses og køkkenarmaturer og samlet dem ét sted. Det drejer sig om vores udstilling af badeværelser i Aarhus, hvor der altså skulle være noget for enhver smag. Vores liste over brands inkluderer blandt andet førnævnte Vola, Hansgrohe, Ifó, LAUFEN og en række andre – se dem i oversigten ovenfor.

Vores online univers er en anden side af den samme sag. Vores tanke er, at vi gerne vil forsøge at vise tingene mest muligt realistisk og derfor er nærmest alle vores billeder såkaldte ”miljøbilleder” hvor billederne bliver vist i deres naturlige miljø. Vi har forsøgt at fremstille dem mest muligt realistisk, så I kan få en fornemmelse af hvordan produkterne ser ud i virkeligheden.