Trænger dit badeværelse til en ansigtsløftning?

Det kan hurtigt blive en dyr omgang, når dit badeværelse skal fornyes. Sådan behøver det dog ikke være, og derfor giver vi dig nogle gode råd til at komme godt i gang med projektet.

FINANSERING

Har du fundet dit drømmebadeværelse men brug for hjælp til at finansiere det, så kan vi lave et finansieringsforslag til dig.

LÆS MERE HER

FINANSERING

Har du fundet dit drømmebadeværelse men brug for hjælp til at finansiere det, så kan vi lave et finansieringsforslag til dig.

LÆS MERE HER

“Planlægning, planlægning, planlægning”

Inden du går i gang med den store renovering, skal du overveje, hvilke behov og ønsker du har til dit badeværelse. Har du brug for en eller to håndvaske? Ønsker du et badekar, eller passer en bruser bedre til dine behov? Planlægningen kan også sætte gang i nye idéer og ikke mindst hjælpe dig med at holde styr på processen.

Vælg vandbesparende løsninger

Når du har kastet dig ud i en renovering af badeværelset, kan du med fordel tænke i vandbesparende løsninger. Du kan for eksempel investere i et toilet, der er vandbesparende eller vælge en vandhane, hvor vandbesparelse er tænkt ind i designet.

Hvilken stil ønsker du?

Du kan ændre dit badeværelses form, stil og udtryk ved at skifte armaturet og andre elementer. Der er stor forskel på at vælge en rund eller en kantet vandhane, en mørk eller lys bordplade eller få skiftet til et væghængt toilet. Det er ofte de små detaljer, der gør hele forskellen.

Lav et budget!

I forbindelse med fornyelsen af dit badeværelse er det en god ide at overveje, hvor meget det må koste. Er pengene små, kan du tænke i alternative løsninger. Stilen og oplevelsen af dit badeværelse skabes af mange små delelementer, og du kan derfor nøjes med at ændre få ting og stadig få en stor effekt.

E PAPER

Vi udgiver løbende et e-paper, hvori du kan se de mange løsninger fra landets førende leverandører, læse om de nyeste trends og tendenser inden for badeværelsesindretning og få inspiration til dit nye badeværelse.

LÆS VORES E-BOG