Quooker

Koldt, varmt og kogende vand i én og samme hane. Det er, hvad du får med Quooker Fusion eller Flex. Du kan også vælge Nordic Twintaps, med en separat hane til kogende vand og/eller et helt almindeligt blandingsbatteri. Valget er dit.

Quooker er verdens eneste energibesparende hane til kogende vand. Der er tale om et gennemtestet kvalitetsprodukt, der bruges af mere end 100.000 alene i Norden.

Alle haner er børnesikrede og fås i flere forskellige designs og overflader, så du kan finde den, der matcher dine ønsker og behov.

Vil du vide mere om produkter eller priser, så kontakt os på:
[email protected] eller +45 42 90 70 82

PRO7

PRO7 beholderen på 7 liter er specielt designet til at imødekomme professionelle brugere så som hoteller, catering virksomheder, offentlige institutioner, kontorer eller restaurationer.

PRO3

PRO3 beholderen på 3 liter er ideel, hvis du har en almindelig husholdning med et almindelig forbrug.

Energiforbruget er kun ca. 45 øre pr. dag ved stand-by.

COMBI

COMBI beholderen på 7 liter er tilsluttet den kolde hane. Der leveres kogende vand (100°C) via den kogende vandhane og varmt vand (50-60°C) via dit almindelige blandingsbatteri.

Når du åbner for den almindelige varme hane, har du varmt vand omgående, da COMBI beholderen blander det kogende vand med koldt vand. Du kan derfor drikke og bruge det varme vand til madlavning, da der ingen bakterier er i vandet.

COMBI+

Du skal vælge en COMBI+ beholder, hvis du venter længe på det varme vand i dit køkken og dermed har et stort vandspild. COMBI+ vælges typisk ifm. anden eksisterende billig energikilde, som fjernvarme, naturgas, solvarme eller jordvarme.

Når du åbner for den almindelige varme hane, har du varmt vand omgående, da COMBI+ beholderen blander det varme vand med kogende vand. Efterhånden som det varme vand når frem til blandeventilen fra den eksisterende varmeforsyning, blandes der mindre og mindre kogende vand i.

E PAPER

Vi udgiver løbende et e-paper, hvori du kan se de mange løsninger fra landets førende leverandører, læse om de nyeste trends og tendenser inden for badeværelsesindretning og få inspiration til dit nye badeværelse.

LÆS VORES E-BOG